logo
Vincent van Dordrecht

INFORMATIE

Mijn naam is Vincent van Dordrecht. Fotografie begon voor mij, op jonge leeftijd, als een hobby. Die hobby werd al snel een passie en dé manier om mijn creativiteit te uiten. Sinds ik professioneel fotograaf ben heb ik uitgebreide ervaring opgedaan door te werken voor veel verschillende opdrachtgevers. Mijn expertise ligt o.a. op het gebied van portret-, sport- reportage- en reisfotografie.

Mijn nieuwe passie filmen brengt nieuwe ideeën, een andere kijk op onderwerpen, inspiratie en creatieve uitdagingen.

Iedere dag werk ik met veel plezier en passie met mijn camera’s en hoop dit nooit meer los te hoeven laten.

Vincent van Dordrecht is lid van de NVJ | Nederlandse Vereniging van Journalisten

Schermafbeelding 2016-08-04 om 08.39.35kopie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vincent van Dordrecht

“Momenteel verricht ik freelance werkzaamheden voor onder andere: Metro Nieuws, Telegraaf Media Groep, Sanoma Media, Q-Music, Roompot Vakanties, Made in Rotterdam”

© Richtprijs en rechten

ALLE BEELDEN EN UITINGEN OP DEZE WEBSITE ZIJN EIGENDOM VAN VINCENT VAN DORDRECHT DAN WEL ZIJN OPDRACHTGEVERS.

Elke vorm van kopiëren, commercieel gebruik en/of publicatie en/of verveelvoudigen van deze beelden is dus verboden en strafbaar. De beelden verkopen en/of delen aan derden met betrekking tot commercieel gebruik en/of elke vorm van publicatie is tevens verboden en strafbaar. Op alle rechtsbetrekkingen van Vincent van Dordrecht zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 66/2016.

Ik verkoop alleen het recht tot publicatie van mijn foto’s, mits anders overeengekomen. Er wordt dus slechts een beperkte gebruikslicentie verstrekt.

Het basislicentie tarief voor de gebruiksrechten van mijn foto’s is € 250,- excl. BTW per foto. Neem contact op voor een aangepast tarief. Onderhandelen over korting kan alleen vooraf.

Bij het constateren van inbreuk op het bovenstaande ontvangt de inbreuk maker een voorstel voor minnelijke schikking ten bedrage van in ieder geval het basislicentie tarief plus een vermeerdering van minimaal 200% om de kosten van opsporing en verhaal te dekken, immateriele schade, het niet kunnen stellen van voorwaarden ten aanzien van de duur en omgeving van het gebruik, de vermindering van exclusiviteit en exploitatiemogelijkheden. Bij gebruik zonder naamsvermelding of bij verminking van onze foto’s wordt bovendien in beide gevallen een extra opslag van 100% gerekend.

Bij het niet accepteren van het voorstel voor minnelijke schikking zullen rechtsmaatregelen worden getroffen waarvan de kosten en alle bijkomende kosten op basis van artikel 1019h Rv volledig zullen worden verhaald op de inbreuk maker.